Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-508343013a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 18 maj 2018

Skolinfo vecka 20

Hej!

Det har varit en härligt varm sommarvecka! Många av barnen har med sig vattenflaska och något att ha på huvudet vilket är bra. Det är också viktigt att smörja in sig så att man inte bränner sig i solen.

Vi hoppas att ni alla har planerat in att det är APT på torsdag 24/5. Då vill vi att alla barnen hämtas senast kl. 15.45 så att all personal kan vara med och planera.

På onsdag nästa vecka är det dags för 2a och 2b att gå till Salamanderdammen och för att ha exkursion tillsammans. Se till att era barn har med sig vattenflaska, solskydd både för kroppen och huvudet. Vi går efter lunch och är tillbaka lagom till mellis kl. 14.

Arbetet i klasserna:

I Svenska jobbar vi med argumenterande text. Barnen kommer att få träna på att skiva en egen argumenterande text. Vi tränar också på j-ljudet. Den här veckan har barnen fått fundera över vad man ska tänka på för att vara en bra talare och lyssnare.

På matten arbetar vi fortsatt med uppställningar och tema längd.

I NO håller vi på att avsluta tema människokroppen. Det vi har kvar att lära oss mer om är sinnena.  Nästa arbetsområde är djur och natur i vårt närområde. Vi kommer att rikta in oss på vattnet och vad som lever där, därav utflykten till Salamanderdammen.

I SO gör vi lite olika beroende på vilka behov som finns i de olika klasserna. Vi repeterar vad vi gjort under läsåret. Kartan är aktuell just nu eftersom barnen har orientering på idrotten så den har vi valt att inrikta oss på lite extra.

I engelska repeterar vi och förstärker det vi lärt oss under läsåret.

Hoppas ni får en skön helg i sommarvärmen!

Hälsar

LärarnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar