Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-508343013a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 13 april 2018

Skolinfo v.15


Hej allihopa!

Äntligen skiner vårsolen och piggheten börjar komma tillbaka efter vintern. Vi märker på eleverna att de är gladare i att komma ut på rast när det är så lite att ta på sig. Kan vara bra att ta med sig extra ombyte om man råkar trillar i leran när man leker.

Idag har 2a och 2c varit på teater (Ronja Rövardotter). Den var riktigt bra och vi var väldigt nöjda efteråt.I SO denna vecka har vi nästan arbetat klart med religion, bara ett litet avsnitt kvar att diskutera. 2a avslutade temat religion förra veckan och arbetar nu med geografi och har läst och tittat på bilder av jorden, kartor, världsdelar och kontinenter.I NO har vi arbetet klart med el och magnetism och nästa vecka sätter vi igång med människokroppen.

I matematiken har vi börjat med området mäta, geometriska objekt och volym. Kapitlet som vi arbetade med i torsdags var en repetition av hur man använder/mäter med en linjal och idag var de matematiska begreppen punkt, linje och stråle på schemat. 


I svenskan skriver vi mestadels faktatexter just nu. Den nya hemläsningsläxan, Kartkatastrofen, har skickats med barnen i 2a och 2c den här veckan. De behöver bara läsa läxan 1 gång och sedan svara på frågorna i häftet som de fått med sig i mappen. Viktig info: APT nästa vecka (19/4).Trevlig helg önskar lärarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar