Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-508343013a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 9 mars 2018

Skolinformation vecka 10

Hej!

Det var roligt att träffa era barn igen efter sportlovet!

Vintern fortsätter och så också de oönskade besöken av Löss! Vi har fått reda på många fall av löss och uppmanar därför er föräldrar att kolla era barn ordentligt i helgen.

Den här veckan har 2c haft utvecklingssamtal och nästa vecka är det dags för 2a som är sist ut. Tänk på att passa tiden och att ta med er formuläret som ni fyllt i hemma. Saknar ni formuläret av någon anledning så kolla med fritidspersonalen. De har några extra lappar. Välkomna!

På torsdag 15/3 påminner vi om att det är APT. Hämta era barn senast kl. 15.45.

Svenska: Vi arbetar kring temat "Skogen". Vi tränar på hur man skriver djurläten och ng-ljudet. Nästa vecka blir det berättelser kring temat.

Matte: Vi arbetar med talen upp till 1000. Vi tränar positionssystemet 100-tal, 10-tal och ental.

Engelska: Den här veckan har vi arbetat vidare med wild animals. Barnen har fått skriva om sitt "favourite animal". Nästa arbetsområde i engelska är "school". Barnen kommer också få se vidare på vår engelska serie "Big Muzzy" som är väldigt omtyckt.

NO: Vi är på lite olika ställen. 2A håller på att slutföra tema rymden. 2C och 2B arbetar med tyngdkraft, friktion och balans. 

SO: Det är tema religion. Även här är vi på lite olika ställen 2a lär sig just nu mer om Islam då vi jobbat klart med kristendomen och judendomen. 2b har precis börjat och 2c inleder temat religion nästa vecka.

Trevlig helg önskar

Lärarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar