Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-508343013a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 6 oktober 2017

skolinfo v. 40

Hej!

Just nu har vi ett danspass med utklädda dansare i 2A:s klassrum.  Jag försökte hänga med men koreografin var rätt avancerad. Roligt var det i vilket fall som helst!

Mina kollegor är sjuka så jag skickar några rader denna vecka också och vill först i främst påminna om APT:n på torsdag den 12 okt. Skolan / fritids  stänger ju tidigare då och barnen ska hämtas senast kl 15.45.

Läxa i Diamantjakten är kap. 6, Maj-Björns första resebrev.

Vi har börjat med temat "Förändringar" i NO och följer planeringen i pärmen till den sk. NTA-lådan där alla experimenten finns.
I första experimentet iakttar barnen egenskaperna i vattnet före och efter de släppt en brustablett i glaset. Vilka förändringar sker? 
2A har redan gjort experimentet, vi andra har bara förberett genom att titta på tillhörande filmer med diskussioner och funderingar kring olika förändringar.


Ni som har vägarna förbi ljushallen på måndag, missa inte  att kika på detta:
(Gäller oss i skolan men kanske kan man få en och annan julklappstips.)
Nu på måndag 9/10 är alla intresserade välkomna att besöka bokbordet i ljushallen, utanför skolbiblioteket mellan kl. 9:00 och c:a 12:00.Personer från två barn- och ungdomsbokförlag kommer att visa nyheter och prata böcker med elever och personal.  De har varit här ett par tillfällen tidigare i samband med
Vänliga hälsningar Skolbiblioteksansvarig, Södra Ängby skola


Nästa vecka börjar 2B:s utvecklingssamtal och jag önskar er alla hjärtligt välkomna. Vi kommer att sitta i rummet bredvid klassrummet som i våras.

En jättetrevlig hösthelg till er alla!
Vi ses på måndag igen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar