Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-50834301



3a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 22 september 2017

Skolinfo v.38

Hej allihopa!

Frånvarorapportering fungerar nu för er på appen, dvs. smstjänsten och vi ser det nu på skolplattformens sida för frånvaro. Det ända som inte funkar än är rapportering av del av dag. Meddela oss på mail om det är tandläkarbesök eller annat som gör att ditt barn är borta från en lektion.

I veckan avslutade vi arbetet med växter och svampar i NO. Vi har läst och skrivit faktatexter om svampar, pratat om svampens delar och om skivor och rörskikt under svamphatten samt studerat sporbilden för skivlingar och sopper (hatten neråt på svart papper). 2C och 2A besökte även skogen i onsdags och plockade/tittade på svampar. Intresset för svamp verkar ha inspirerat många av barnen till att sänka blicken ner mot marken och hitta nya svampar som vi inte har pratat om. Nästa vecka börjar vi med NTA (förändringar).







I torsdags fick barnen skriva och rita om sin skolväg. De fick berätta vad som var bra eller om något de skulle vilja förändra för att få en säkrare väg till skolan. Vi kommer att skicka in barnens teckningar till en tävling som trafikkalendern håller i och man kan vinna priser till klassen (tröstpris alla tre klasserna får en julkalender).



I matematiken arbetar vi nu med nytt kapitel som innefattar tiotalsövergångar. I engelskan pratar och skriver vi om "my family".

Viktig info

Utvecklingssamtalen för:
2B är v.41
2A är v.42
2C är v.43

Tider skickas ut fredag/måndag.

Trevlig helg önskar åk 2!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar