Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-50834301



3a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 12 maj 2017

skolinfo v 19

Hej!

På fredag den 19 maj ska vi till Junibacken, ni fick e-post i går.
På Junibacken finns inte möjlighet att äta matsäck inomhus utan det blir  matpaus i parken utanför. Skicka gärna med ett sittunderlag så barn kan sitta i gräset ifall vi inte hittar något bättre.  Vi ska hålla tummarna för fint väder med sommarvärme!  

Som tidigare meddelats har Johan resten av  terminens idrottslektioner.  1a och 1b missar dock idrotten på fredagen den 19 pga utflykten.

Nu när sommaren närmar sig kommer vi att göra korta utflykter i närområdet och läsa  om svunna tider runt Södra Ängby. I ettan kurs ingår närområdet och hembygdens historia så vi får ta hjälp av "Stockholmskällan" där historiska bilder och dokument  finns bevarade digitalt och därmed följa spåren på riktigt i omgivningarna.

All klasser arbetar flitigt med matematiken och det sista kapitlet vi jobbar med nu  handlar om udda och jämna tal, dubbelt och hälften samt talen 0-100 samt ental och tiotal (positionssystemet).

Det är väldigt få som följer vår blogg, tyvärr. Jennys inlägg förra veckan hade 15 visningar !?!
Camilla är flitig med inläggen men har inte många läsare hon heller. .

Det verkar vara  ett måste att vi mejlar extra och skickar en länk varje vecka, men varför - går det inte att spara länken som  skickats tidigare, eller?  Finns det tips därute hur vi får fler följare utan att behöva skicka länken med e-post?

Trevlig helg!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar