Kontakta oss

Telefonnummer:
Fast telefon: 08 50834358

Mobiltelefon: 08 50834320

Öppnings-/stängningsfritids 08-508343013a: jenny.svensson@stockholm.se
3b: daisy.palmgren@stockholm.se
3c: elin.bostrom@stockholm.se

fritids:
camilla.nyberg@stockholm.se
sanela.mladenovic@stockholm.se
lena.radehorn@stockholm.se


fredag 29 april 2016

Skolinfo vecka 17

Hej!

Den har varit ännu en bra vecka!

Nu är kulsäsongen igång. Vi kommer att prata kulregler med barnen nästa vecka. Det som är bra för er föräldrar att veta är att barnen max får ta med sig 10 kulor per dag.

Vi har arbetat med bokstaven F. Barnen fick titta på livet i bokstavslandet och fick sedan samla ord på F. De kom på jättemånga ord som vanligt. Sedan pysslade vi vackra fjärilar som pryder våra klassrum.Även på fritids har det pysslats fjärilar. Väldigt vårlikt och fint blev det tycker vi :)Vi har börjat arbeta med något som kallas "synligt lärande". Det innebär, i korta drag, att alla elever ska få syn på och reflektera över sitt eget lärande och sina kunskaper. I våra klassrum har vi nu satt upp en kunskapsresa på väggen som vi har introducerat för barnen. Efter ett arbetspass eller en genomgång kan eleverna placera ut en bil på vägen utifrån vart de befinner sig i sitt lärande. Det är ett sätt för oss lärare att se hur eleverna har förstått och om vi behöver gå igenom en extra gång.


Idag hade vi rastkompisar. Här bestämmer några av barnen i blå gruppen vad de ska leka tillsammans på rasten.

Till sist:

Se gärna över era barns regnkläder och stövlar. Vädret är verkligen inte att lita på ;)

Nästa vecka är en kort vecka. Torsdag är helgdag och på fredag 6/5 är det klämdag. Fritids är öppet. Alla har nu anmält om ni behöver omsorg eller ej, tack för det!

För er som har barn som går på hemspråk så ligger det nu en lapp att fylla i på ert barns hylla. Denna lappen ska vara ifylld och återlämnad till oss senast 10/5.Trevlig Valborg

önskar

Personalen i förskoleklass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar